دانشکده تغذیه و علوم غذایی
گزارش اردوی علمی پیشرفت از کارخانه شام شام، دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، برنامه بازدید علمی پیشرفت از کارخانه شام شام برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در یک حرکت علمی و آموزشی با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی، جمعی از دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، بازدید علمی از کارخانه شام شام در سپیدان در روز چهارشنبه 30 خرداد ماه 1403 با حضور اساتید و دانشجویان این دانشکده برگزار شد.
در این بازدید دکتر «شیوا فقیه» معاون آموزشی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر «زهرا سهرابی» معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی نیز حضور داشتند./ف.نوروزی فرد